The Ultimate Guide To istanbul petek tamiri

Wiki Article

Petek Tamiri ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Kampanyalardan haberdar olabilmem için kişisel verilerimin işlenmesini ve tarafıma elektronik ileti gönderilmesini kabul ediyorum.

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the ideal YouTube expertise and our most recent characteristics. Learn more

Petek has actually been creating great leather-based products for more than one hundred sixty yrs. The business’s roots return to the 12 months 1855 in addition to a family of saddle craftsmen travelling with the Ottoman Imperial Military opened a workshop in a little town in Macedonia.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the very best YouTube practical experience and our latest features. Find out more

Kombi ile ilgili tamir hizmet veren ve sorunu tespit eden kişiler kombi teknisyeni olarak da anılmaktadır. Kombi teknisyeni de kaynağını bilmediğiniz doğalgaz, su ısıtma gibi sorunları çözme konusunda uzman kişilerdir.

Bu sebeple petekler ısınmaz. Isınmayan petekler, işini bilen tesisat ustaları tarafınca yapılması gerekli bir temizlik işlemidir.

Yeni teknoloji ile birlikte cihazlı su tesisatçılar ortaya çıkmaya başlamıştır. Geçen zamanla doğru orantılı olarak tecrübeye ve yeni cihazlara sahip olan tesisat firmamız kendini geliştirmeyi başarmıştır.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Bir ingiliz anahtarı alın ve sızıntı yapan borunun bağlantısındaki somunu çıkarın ve boruyu serbest bırakın.

Yakup usta, sagolsun tum islerimi sorunsuz ve saglam bir sekilde yaptı isciligi cok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim.

Herzaman iş yapmak kolay lakin müşteriyi memnun etmek zor benim ve ekip arkadaşlarımın ilk petek tamiri önceliyi siz deyerli müşterilerimizin memnuniyetidir

Trio Tesisat olarak siz değerli müşterilerimize 15 yılı aşkın bir süre hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekiplerimiz sayesinde siz değerli müşterilerimizin tüm sıkıntılarını gidermekteyiz.

Report this wiki page